Nyitó oldal

ÚJDONSÁG AZ EGÉSZSÉGÜGYI PIACON
hiánypótló szakkiállítás az egészségügyi ágazatban
!

 

A Hungexpo Zrt. -nél immáron 50 éve követjük folyamatosan a magyar és nemzetközi piaci trendeket. Közép-Kelet-Európa vezető kiállításszervezőjeként elkötelezett hívei vagyunk a folyamatos megújulásnak, a hazánkat érintő változások bemutatásának. Többek között ennek eredményeként hívtuk életre a magyar egészségügyi ágazat átfogó szakkiállítását, a HUNGAROMEDICA Egyészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást.

HUNGAROMEDICA kiállítás az egészségügyben történő technológia fejlődést, fejlesztést kívánja bemutatni, ahol az    egészségügyben dolgozó szakemberek, orvosok és szakdolgozók láthatják az innováció biztosította előnyöket, valamint az      ellátásban érdekeltek is tájékozódhatnak mindezekről.

A Kiállítás és az ahhoz kapcsolódó szakmai fórumok keretében lehetőség nyílik az orvostechnikai, és gyógyászat segédeszközöktől  kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át, a gyógyszerellátást vagy akár a betegek otthonápolását- segítő eszközök  időszerű és egyben szükségszerű bemutatására.


TALÁLJON ÚJ PARTNERRE, TÁMOGATÓRA
AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATBAN!

 

  • Találkozzon személyesen a leendő üzleti partnereivel, ismertesse az Önök által gyártott, vagy forgalmazott eszközöket, termékeket, népszerűsítse szolgáltatásait, tájékoztassa a szakmát új egészségügyi kutatási eredményeiről.
  • Inspirálódjon professzionális szakmai közegben és ismerje meg első kézből a legújabb innovációkat.
  • Mutassa be az egészségügyi oktatáshoz kapcsolódó programjait.

Kiállításunk témája az egészségügyi szereplők mellett a lakosság körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír. A kiegészítő szolgáltatások és a gyógyászati segédeszközök területén zajló fejlesztések és az innovatív ellátások kialakításával a gyógyítás fejlődik. A tudatos technológiai megújulási folyamat erősíti az egészségügy költséghatékony működését, fenntarthatóságát és a modernizálása felé vezet.

A HUNGAROMEDICA Egyészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás koncepciójának tervezésénél különös hangsúlyt fektettünk a szakmai háttér kialakítására, így az alábbi partnerekkel együttműködve fejlesztjük és szervezzük a kiállítást:

 - Semmelweis Egyetem - Egészségügyi Menedzserképző Központ
 - Állami Egészségügyi Ellátó Központtal (ÁEEK)
 - Orvostechnikai Szövetség
 - Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Klaszter (MediKlaszter)
 - Magyar Kórházszövetség
 - Magyar Gyógyszerészi Kamara
 - Magyar Ápolási Egyesület
 - Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ)
 - Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ)
 

Dolgozzon Ön az egészségipar bármely területén, az alap-, járó-, vagy fekvőbetegellátásban, a rehabilitáció, a gyógyszerellátás vagy akár a képalkotó és laboratóriumi diagnosztika területén, folytasson gyógyszergyártást és egészségügyi fejlesztéseket, kutatásokat, hozza el, mutassa be a HUNGAROMEDICA szakkiállításon egy szakértő közönségnek és az ellátásban érintett polgároknak!