• #
  • #

Szakmai programok

 

TERVEZETT szakmai  programok, konferenciák

 

Nemzetközi Orvostechnológiai Konferencia a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter (MediKlaszter) szervezésében

A magyar kórház- és orvostechnikai Ipar Magyarország egyik kiemelkedően sikeres ágazata idén ünnepli 100 éves jubileumát, amelynek alkalmából Nemzetközi Orvostechnológiai Konferenciát tartanak a MediKlaszter szervezésében.

Kórházfejlesztési Konferencia

A konferencián bemutatják az Egészséges Budapest Program keretében  megvalósuló kórházfejlesztések koncepcióit.

Egészségpolitikai Konferencia

Nagyszabású egészségpolitikai konferencia, amely az ágazat legfontosabb eredményeit, valamint jövőbeni célkitűzéseit foglalja össze. Az eseményen többek közt szó lesz a népegészségügy helyzetéről, jövőjéről és a digitális egészségügyi lehetőségekről. 2018-ban a HUNGAROMEDICA adhat otthont a konferenciának.

Semmelweis Kreditmaraton

A rendezvény három napja alatt a Semmelweis Egyetem kreditpontot érő továbbképzéseket hirdet, az egészségügyi dolgozóknak, kardiológusoknak, radiológusoknak. A továbbképzéseken akár 4 x 8 kreditpont is összegyűjthető.

Tématerületek:

  • digitális egészségügy
  • betegbiztonság/ápolás
  • intézeti gazdálkodás
  • az egészségügyi diagnosztika új perspektívái

Hackathon rendezvény

Ötlet-és megoldásgeneráló esemény egészségügyi egyetemi hallgatóknak és frissdiplomásoknak az EIT Health szervezésében. A rendezvény témája:

  • „Hogyan vigyünk egészséget a hátrányos helyzetű régiókba a modern technológia segítségével?”

Kórházfejlesztési Beszállítói Fórum

Az elmúlt időszakban számos újonnan átadott kórházfejlesztés történt az Egészséges Budapest Program kereteiben. A kórházfejlesztési beszállítói fórumon lehetőség lesz üzleti tárgyalások, bemutatkozások lebonyolítására, így a résztvevő cégek bővebb információt kaphatnak arról, hogy hogyan járulhatnak hozzá Budapest és agglomeráció egészségügyi megújulásához.